23 Μάι, 2022

Συνεργείο Moto Kouroumalis Βύρωνας

Η αγάπη μας για τις μηχανές και τον αναβάτη μας οδήγησε στην ενεργή ενασχόληση μας με το αντικείμενο και μας κρατάει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια με αμέριστο ζήλο και διάθεση.

Στο χώρο της Μοτοσυκλέτας δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 33 χρόνια από τα οποία τα τελευταία έξι είμαστε εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Peugeot. Η εταιρεία μας είναι η ΠΡΩΤΗ επίσημα εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος της Kawasaki(από το 1981) και συνεχίζει ανοδικά όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει τα σκήπτρα στην κατηγορία.

Στο χώρο μας λειτουργεί κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης η οποία περιλαμβάνει το service από άριστα καταρτισμένο προσωπικό και πληθώρα ανταλλακτικών που μας καθιστά έτοιμους να εξυπηρετήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Παράλληλα υπάρχει πάντα η δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο αξεσουάρ και εμείς να σας το φέρουμε κατόπιν παραγγελίας.

Αναλαμβάνουμε τον ηλεκτρονικό έλεγχο του οχήματός σας, την επισκευή ή την ανακατασκευή του, ενώ παράλληλα κάνουμε και τις απαιτούμενες από τον πελάτη μετατροπές πάντα μέσα στα προβλεπόμενα πλαίσια προδιαγραφών των κατασκευαστριών εταιρειών και της ασφάλειας.

cofran

LOGOS

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Εμπορία και συνεργείο μοτό
  • Νικηφορίδη 33,Παγκράτι
  • Τηλ: 210 7663818

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ

  • Copyright © 2011-2012  Kouroumalis.gr,  All Rights Reserved.
  • Designed by Artmysite - Webhosting by Multihosting

Popup Module

This is the Popup Module feature. Assign any module to the popup module position, and ensure that the Popup Feature is enabled in the Gantry Administrator.

You can configure its height and width from the Gantry Administrator.

More Information